ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Τελικά πού το… πάει ο Αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου;

Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που ακούσαμε, (βούιξε όλο το Ωραιόκαστρο και τα περίχωρα), σχετικά με την οργισμένη αναφορά του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. κ. Βαρνάβα την παραμονή της εορτής του Αγίου Αθανασίου στο Παλαιόκαστρο.
Τον πρώην επικεφαλής της παράταξης του κ. Μπάτου που την “άφησε” και ακολούθησε το άρμα του κ. Γαβότση στις τελευταίες εκλογές, τον κ. Ιωσηφίδη, φωτογράφισε σαν υπαίτιο, ο Μητροπολίτης όταν μπροστά σε εκατοντάδες πιστούς, αναφέρθηκε, ότι υπεύθυνος αντιδήμαρχος του δήμου κατήγγειλε στην αστυνομία τον εργολάβο που κατασκευάζει τα μαγειρεία του Αγίου Αθανασίου και την ενορία. 
Απο την άλλη πλευρά, η δικαιολογία ήταν ότι ο εργολάβος κατέστρεψε το κοντινό πάρκο!
Ήμαρτον Κύριε τι άλλο θα ακούσουμε!!!
Ο Αντιδήμαρχος κατάφερε να γίνει πρώτο θέμα και αρνητικός πρωταγωνιστής, για μια ακόμη φορά.
Υπόψιν ότι στην ενορία του Αγ. Αθανασίου Παλαιοκάστρου της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως σιτίζονται 102 άτομα.
Γνωρίζουν άραγε κάποιοι “βολεμένοι”, ότι κάθε χρόνο, όσο η ανεργία αυξάνεται, ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων στερείται των βασικών αγαθών. Τα συσσίτια που οργανώνονται από την ενορία μας, μπορούν να αποβούν σωτήρια για πολλούς συνανθρώπους μας άπορους, άστεγους και ότι σώζουν στην κυριολεξία πολλούς συμπολίτες μας από την πλήρη εξαθλίωση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου