ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ότι Σπείρεις Θερίζεις -Να τους Χαίρεστε




Ποιος θα μας πει την αλήθεια;
Στον εγκαταλελειμμένο στην μοίρα του από την Δημοτική Αρχή  Πεντάλοφο τα πάντα μπορούν να συμβούν. Αν δεν ξυπνήσει και αν δεν αντιδράσει ο κόσμος   τότε θα είναι πολύ αργά γι αυτόν.
Μια προσωρινή διάβαση στον Γαλλικό ποταμό  εδώ και μήνες η δημοτική αρχή ακόμα δεν μπορεί να την  αποκαταστήσει ώστε να δώσει ένα τέλος στη ταλαιπωρία των κατοίκων. Οι κτηνοτρόφοι και όσοι χρησιμοποιούσαν την γέφυρα  είναι ακόμα αποκλεισμένοι και ταλαιπωρούνται.
Τους Σκέφτεται κανείς κύριοι Αντιδήμαρχοι  Καλλιθέας και  Τεχνικών Έργων-Μυγδονίας;

Πενήντα μέτρα χτισμένης με τσιμεντόλιθους περίφραξης στο γήπεδο εδώ και μήνες η δημοτική αρχή ακόμη δεν μπορεί να αποκαταστήσει.
Τους Σκέφτεται κανείς κύριοι Αντιδήμαρχοι  Καλλιθέας και  Τεχνικών Έργων-Μυγδονίας;


Για τις Ανεμογεννήτριες, και τις επιπτώσεις τους, (σύμφωνα με δημοσίευμα του «Τροχού»), που θέλουν να   φορτώσουν στον ορεινό όγκου Πενταλόφου ποιος ρώτησε τους κατοίκους; ..
τι έχετε να πείτε κύριοι Αντιδήμαρχοι  Καλλιθέας και  Τεχνικών Έργων-Μυγδονίας, ποια είναι η θέση σας;

Συγκεκριμένα, έχουν "δεσμεύσει" δημόσιες αναδασωτέες εκτάσεις στις θέσεις "Προφήτης Ηλίας" και "Αμυγδαλιές" του Πενταλόφου (υπάρχει μια ασάφεια για το που είναι η θέση "Αμυγδαλιές"), στις οποίες θα εγκαταστήσουν 18 συνολικά ανεμογεννήτριες (κάθε ανεμογεννήτρια θα καταλαμβάνει 400 τ.μ).

Γι’ αυτό το έκτρωμα που ετοιμάζεται να γίνει  στα βουνά Πενταλόφου τι έχετε να πείτε κύριοι Αντιδήμαρχοι  Καλλιθέας και  Τεχνικών Έργων-Μυγδονίας;

Ανεξάρτιτα ένα οι ανεμογενήτριες γίνονται μακρία από την περιοχή σας, Οι επιπτώσεις της στο περιβάλλον είναι σημαντικές και αρκετοί είναι αυτοί που είτε σκόπιμα είτε από λανθασμένη αντίληψη τις αγνοούν.
Τι έχετε να πείτε κύριοι Αντιδήμαρχοι  Καλλιθέας και  Τεχνικών Έργων-Μυγδονίας;

 Διαβάστε !!!!








........ Και δυστυχώς έχει πολλές άλλες προεκτάσεις.!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου